background
Seite drucken
Sitemap
Kontakt
Home
 Projekt Deutsch Projekt Magyar
Package Slider mouseover Background, preload Package Slider mouseover Background, preload Package Slider mouseover Background, preload Package Slider mouseover Background, preload Package Slider mouseover Background, preload Package Slider mouseover Background, preload Package Slider mouseover Background, preload Homepage Slider mouseover Bullet, preload

„Natur-Kulinarium”, a projekt

Blumenwiese (c) B.Bergmann

Kiindulási helyzet

Kräuterworkshop im Naturpark Almenland (c) Oststeiermark Tourismus, Bernhard Bergmann

A „Natur- Kulinarium” projekt a Kelet-Stájerországi Regionális Turisztikai Szövetség, a Vas Megyei Önkormányzat, a Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség, a Bio Kutatóintézet Ausztria és Bécs Város Erdő- és Mezőgazdasági Hivatala együttműködésével valósul meg.

A Kelet-Stájerország, Nyugat-Dunántúl és Bécs régiók egyedülállóan gazdag, a régiókra jellemző kulturális és természeti tájjal rendelkeznek, amelyek az elmúlt évezredek alatt a benépesedés során egyre gazdagodott, színes növény-és állatvilágot, regionális hagyományokat, és kulináris különlegességeket eredményezett.

Projektötlet

Egyre többen szeretnének természet-közeli régiók autentikus, gondozott kertjeiben nyaralni, pihenni és élvezni a régió különleges kulináris adottságait. A regionális „natúr-kulinárium” köré épített új élményformák és üdülési kínálat segítségével, valamint a kertek közös értékesítésével ez a természeti kincs turisztikailag, gazdaságilag és oktatási szempontból is hasznosíthatóvá válik, regionális értékteremtés valósul meg, új munkahelyek jöhetnek létre.

Wandern (c) TRVO_B.Bergmann

A „Natur-Kulinarium” projekt kiemelten hangsúlyos eleme az új, innovatív élménykínálat, és a régiókra jellemző természeti és kulináris kínálat határon átnyúló népszerűsítése.
Cél, hogy a projekt keretein belül létrejövő érzékenység a regionális biodiverzitás különleges értéke iránt, a regionális kertek és a természeti- és kulináris erőforrások intenzívebb turisztikai hasznosításához vezessen. A regionalizmus hangsúlyozásával és egy valódi kertkínálat kialakításával a turisztikai piacon egy egyedi értékesítési ajánlat jön létre.

Útvonaltervező

Tervezze meg utazását a projektrégióba a „Natur-Kulinarium“ Útvonaltervezővel.

Kerti örömök...

Gartenfreuden (c) TRVO_B.Bergmann

Itt talál Tippeket az Ön kertjéhez

...és kulináris élvezetek

kulinarische Genüsse (c) TRVO_B.Bergmann

Itt talál kulináris finomságokat és recepteket az ízkavalkádhoz