background
Seite drucken
Sitemap
Kontakt
Home
 Oststeiermark Deutsch Kelet-Stájerország Magyar
Package Slider mouseover Background, preload Package Slider mouseover Background, preload Package Slider mouseover Background, preload Package Slider mouseover Background, preload Package Slider mouseover Background, preload Package Slider mouseover Background, preload Package Slider mouseover Background, preload Homepage Slider mouseover Bullet, preload

Kelet-Stájerország

blühender Apfelbaum (c) T.Lamm

Kelet-Stájerországi Regionális Turisztikai Szövetség

Kelet-Stájerországban!


Varázslatos szinekkel, virágok és fűszerek illatával, ínycsiklandó régiós specialitásokkal csábít a határközeli kelet-stájer régió! A különleges kertek, a kastélyok, a panorámás alpesi hegyek, a termálfürdők, a sportos és a családi programlehetőségek sokasága színvonalas üdülési lehetőségeket kínálnak. Szállodáink, családi panzióink és apartmanjaink kedvező ajánlatai között mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

Piknik és gálavacsora - itt minden kívánsága valóra válhat! A régió kiváló konyhája és számtalan házi készítésű terméke, a sajtoktól - a legfinomabb almapárlatig igazi ínyenc élményeket kínálnak. Szakácsmestereink és egyedi kisgazdaságaink nagy szakértelemmel és sok-sok odaadással dolgozzák fel kertjeink kincseit. Az alpesi legelők nemes ALMO-ökörhúsát, a gyümölcsös- és füvészkertek, valamint négy kulináris élményrégiónk specialitásait tálaljuk fel vendégeinknek!

Különleges kertek, illatos alpesi rétek, virágzó falvak, romantikus kastélykertek, hangulatos falusi ünnepek és szines vásárok csalogatnak Ausztria kertjébe.
Üdüljön színpompás kertünkben és élvezze a vidék romantikáját, a természet szépségét és a sok-sok látniv

A Kelet-Stájerországi Regionális Turisztikai Szövetség feladata Hartberg és Weiz megyék turizmusának fejlesztése. Célja a megyékhez tartozó 9 kistérség, 73 település és a több mint 800 turisztikai szolgáltató népszerűsítése, illetve az évi 1,3 milliót meghaladó vendégéjszakák számának növelése.

Kelet-Stájerország az elmúlt években a térség sokszínű természeti- és kulturtáját a régió egyedi értékesítési ajánlataként azonosította, egy jelenleg futó LEADER projekt támogatásával pozícionálta és most ezeket a regionális különlegességeket a kelet-stájer kistérségekkel együttműködve „Ausztria kertjei“- ként értékesíti.

Ezen pozicionálásra építve, a jelenleg futó határon átnyúló együttműködési projekt támogatásával, a természeti- és kulturtájak új, jövőorientált élményformái kerülnek kialakításra, a pozicionálás tudományos megalapozása és hatékony továbbfejlesztése érdekében.

  

Kelet-Stájerországban

Kelet-Stájerországi Regionális Turisztikai Szövetség

St. Johann bei Herberstein 100

8222 Feistritztal

Tel.: +43 3113 20678

info (at) oststeiermark. com

www.oststeiermark.com

Útvonaltervező

Tervezze meg utazását a projektrégióba a „Natur-Kulinarium“ Útvonaltervezővel.

Kerti örömök...

Gartenfreuden (c) TRVO_B.Bergmann

Itt talál Tippeket az Ön kertjéhez

...és kulináris élvezetek

kulinarische Genüsse (c) TRVO_B.Bergmann

Itt talál kulináris finomságokat és recepteket az ízkavalkádhoz