background
Seite drucken
Sitemap
Kontakt
Home
 Projektinhalte Deutsch Tartalom Magyar
Package Slider mouseover Background, preload Package Slider mouseover Background, preload Package Slider mouseover Background, preload Package Slider mouseover Background, preload Package Slider mouseover Background, preload Package Slider mouseover Background, preload Package Slider mouseover Background, preload Homepage Slider mouseover Bullet, preload

Tartalom

Kräutergarten (c) B.Bergmann

Természetközeli élmények és kerti örömök

Gartenfreuden (c) Oststeiermark Tourismus, Bernhard Bergmann

Andalogni egy rózsakertben, egy túra során megcsodálni az alpesi rózsa vagy a rododendron virágzását, esetleg megtekinteni a kertek földalatti életét a gyökérnéző kertben. A projektrégiókban bepillantást nyerhetünk az egyes vidékek különleges kultúrtájainak titkaiba és különbözőségeibe. A vezetett interaktív programok és az izgalmas példák által kedvet kapunk a tanultak kipróbálására saját környezetünkben.

A „Natur-Kulinarium“ projekt elősegíti speciális ajánlatok továbbfejlesztését és bővítését a családi kertektől az ősi körtefákat bemutató gyümölcsösökön át a dongófészek tanösvényig.

Regionális élmények

kulinarische Genüsse in der Natur (c) TRVO_B.Bergmann

A minőségi helyi termékek és a több száz éves hagyományok felelevenítése, valamint azok termelésbe való bevonása teszik egyedülállóvá a „Natur-Kulinarium” projekt régióit és termékeiket. A projektterületeken a mindennapok szerves része a környezettudatosság, a távlatokban való gondolkodás és a regionalitás.

A „Natur-Kulinarium” projekt ezen értékek megőrzését támogatja. A turizmus és a mezőgazdaság összekapcsolása által hosszú távon a regionalitás kerül előtérbe. A vendégeknek lehetősége nyílik az épp megtekintett kertek gyümölcseit a falusi vendéglőben desszertként megízlelni, de akár lekvár, praliné vagy gyümölcslé formájában is megvásárolhatják azokat, így az ízeket otthonaikban is élvezhetik.

Útvonaltervező

Tervezze meg utazását a projektrégióba a „Natur-Kulinarium“ Útvonaltervezővel.

Kerti örömök...

Gartenfreuden (c) TRVO_B.Bergmann

Itt talál Tippeket az Ön kertjéhez

...és kulináris élvezetek

kulinarische Genüsse (c) TRVO_B.Bergmann

Itt talál kulináris finomságokat és recepteket az ízkavalkádhoz